Tacos de pește cu cremă de lime-Cilantro

Tacos de pește cu cremă de lime-Cilantro
Rețeta Tacos de pește cu cremă de lime-Cilantro ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 15 minute. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.22 pe portie. Acest fel principal are 321 calorii, 39G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, smântâna, chimenul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Tacos de pește crocant cu cremă de Cilantro-Lime, Tacos de pește la grătar cu Salsan de Mango și cremă de coriandru, și Tacos de pește cu cremă de var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crema, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru a pregăti tacos, combinați chimenul și următoarele 5 ingrediente (prin pudră de usturoi) într-un castron mic; presărați amestecul de condimente uniform pe ambele părți ale peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
ChimenChimen
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați peștele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 425 timp de 9 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți peștele într-un castron; rupeți în bucăți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele uniform între tortilla; acoperiți fiecare cu 1/4 cană de varză și 1 lingură de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
VarzăVarză
Crema MexicanăCrema Mexicană
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista