Tacos de pește cu ceapă murată și ardei iute este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, tortilla de porumb, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată, Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată, și Tacos de pește la grătar cu ceapă murată și Salsa Roja.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.