Tacos De Pește

Tacos De Pește
Tacos de pește ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $5.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 342 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de var, suc de lămâie, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se usucă peștele și se combină într-un castron nereactiv cu vinul alb, sucul de lămâie și usturoiul. Puneți deoparte la marinat aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
UsturoiUsturoi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Când peștele este gata, scoateți-l din marinată, uscați-l și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
MarinadaMarinada
PeștePește
SareSare
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, așezați peștele cu pielea în jos în tigaie. Gatiti pana cand este opac si ferm la atingere, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați peștele, strângeți una dintre pene de var deasupra și aruncați pentru a acoperi. Pentru a face un taco, stivuiți 2 tortilla una peste alta și umpleți cu pește, salată verde, salsa, câteva felii de avocado și o păpușă de smântână. Repetați pentru a face 6 tacos în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Pană De VarPană De Var
SmântânăSmântână
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Salată VerdeSalată Verde
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista