Tacos De Pește

Tacos de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 535 calorii. Un amestec de fileuri de tilapia, frunze de coriandru, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul de vin roșu, zahărul și 1/4 linguriță praf de chili într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ceapa roșie și ridichile.
Lăsați să stea, neacoperit, 10 minute sau până se răcește.
Clătiți peștele; se usucă. Aruncați ușor cu 1/4 cană suc de lămâie, 1/2 linguriță praf de chili și usturoiul într-un vas de sticlă puțin adânc. Marinați timp de 10 minute la temperatura camerei.
Aruncați ușor mango și avocado într-un castron mic, cu 1/4 linguriță de pudră de chili rămasă și 2 linguri fiecare coriandru și sucul de lămâie rămas.
Preîncălziți un grătar ușor uleiat sau o tigaie pentru grătar.
Scoateți peștele din marinată și grătiți, rotind o dată, 23 de minute pe fiecare parte sau până când este gătit și se rumenesc.
Transferați pe o farfurie; acoperiți și păstrați la cald. Grătați tortilele ușor până devin aurii palide și ușor crocante.
Transferați pe 4 farfurii de servire, pliante tortilla pentru a forma forma U.
Umpleți tortilele cu pește, legume murate, amestec de avocado, restul de 2 linguri de coriandru și salsa verde, dacă doriți; servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio