Tacos De Nuc

Tacos De Nuc
Reteta Tacos de nuc este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă verde, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), și Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista