Tacos De Homar În Stil Puerto Nuevo

Tacos De Homar În Stil Puerto Nuevo
Puerto Nuevo-stil homar Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.99 pe portie. O porție conține 609 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână salsa crocantă de pere, homari vii, pene de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Puerto Nuevo Homar Burritos, Cartofi Umpluți În Stil Portorican, și Arroz con Pollo, stil portorican pentru # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul foarte mare cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare de apă la fiert. Puneți 2 homari cu capul înainte în apă clocotită. Gatiti 3 minute (homarii nu vor fi complet gatiti). Folosind clești, transferați homarii în apă cu gheață pentru a se răci. Repetați procedura încă de două ori cu homarii rămași. Folosind cleaver greu sau cuțit mare, tăiați imediat fiecare homar pe lungime în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
CleaverCleaver
CuțitCuțit
CleșteClește
BolBol
2
Îndepărtați tractul intestinal și clătiți verdemalley. Crăpați ghearele; îndepărtați carnea ghearelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Așezați carnea cu gheare în cavitățile corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Preîncălziți broilerul. Aranjați 6 jumătăți de homar, cu carnea în sus, pe fiecare dintre cele 2 foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
5
Ungeți generos carnea de homar cu puțin unt topit. Se fierbe 1 foaie de jumătăți de homar până când carnea este doar opacă, aproximativ 3 minute. Repetați cu a doua foaie. Aranjați jumătățile de homar pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
CarneCarne
6
Stropiți untul rămas peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Lingurați orezul, apoi carnea de homar și salsa pe tortilla caldă. Îndoiți tortilla și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
Pană De VarPană De Var
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
OrezOrez
1
Încălziți tortilele într-o tigaie unsă la foc mediu, aproximativ 1 minut pe fiecare parte (nu se rumenesc). Stivați-le pe o farfurie și acoperiți-le cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru
Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru
Un buchet mixt de migdale prăjite, note dulci picante și tutun Virginia. Un vin delicios care dă o senzație caldă în gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista