Tacos De Capră
Tacos de capră este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 363 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână pene de tei, coriandru, ardei iute din New mexico și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de fasole și verdeață cu brânză de capră, Alouette Brânză De Capră Mărunțită Mini Tacos Provensal, și Fasole neagră condimentată, Avocado la grătar și Tacos cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina și semințele (lăsați venele pentru căldură).
Încălziți o tigaie mare și grea uscată (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în loturi, deschise plat, rotind și apăsând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Transferați ardeii iute într-un castron și înmuiați-l în apă fierbinte până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii și blanch în apă fierbinte 20 de secunde.
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Cojiți roșiile. Tăiați grosolan, rezervând suc.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Tăiați Capra la îmbinări pentru a se separa în bucăți și puneți-o într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Se presară peste tot cu 1 1/2 lingurițe de sare.
Scurgeți ardeii iute, aruncând apa de înmuiere și pur și pur și simplu într-un blender cu roșii și suc rezervat, 3/4 linguriță de sare și ingredientele rămase, cu excepția tortilelor, până când sunt foarte netede, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul peste carne, întorcându-se la strat, apoi se acoperă bine vasul cu un strat dublu de folie și se fierbe la cuptor până când carnea este foarte fragedă, 3 până la 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și răciți carnea în lichid, neacoperit, 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se taie carnea, se aruncă oasele, apoi se amestecă în lichid de fierbere în vas. Reveniți la cuptor și gătiți, acoperit, până când sosul fierbe, încă aproximativ 30 de minute.
Cu cincisprezece minute înainte ca capra să fie gata, faceți 2 stive de tortilla și înfășurați fiecare stivă în folie, apoi încălziți cuptorul pe raft alături de vasul de copt.
Serviți Capra cu tortilla caldă și acompaniamente.
Capra poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită.