Tacos de Alambre

Tacos de Alambre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de Alambre. Această rețetă servește 32 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare, brânză Monterey jack, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând grăsime în tigaie. Zdrobiți fâșiile de slănină odată răcoroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ardeii jalapeno; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Creșteți focul la mediu-înalt și amestecați carnea de vită măcinată; condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita macinata este friabila si nu mai este roz, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți orice exces de lichid.
5
Răzuiți amestecul de vită în tigaia cu grăsime de slănină. Zdrobiți slănina în carnea de vită și amestecați până se combină bine. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie curată la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți o tortilla în tigaie și așezați o lingură generoasă de umplutură de carne pe jumătatea inferioară a tortilei. Gatiti pana cand bulele incep sa se formeze in tortilla, apoi pliati peste carne. Continuați să gătiți până când taco-ul este crocant și ușor rumenit pe fiecare parte, 1 până la 2 minute în total. Repetați cu restul de tortilla și amestecul de carne. Acoperiți tacosul cu roșii tăiate cubulețe și brânză Monterey Jack mărunțită pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista