Tacos de Alambre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Tacos de Alambre. Această rețetă servește 32 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare, brânză Monterey jack, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos de tocană coreeană de vită (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte Kogi BBQ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând grăsime în tigaie. Zdrobiți fâșiile de slănină odată răcoroase.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ardeii jalapeno; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Creșteți focul la mediu-înalt și amestecați carnea de vită măcinată; condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita macinata este friabila si nu mai este roz, 10-12 minute.
Scurgeți orice exces de lichid.
Răzuiți amestecul de vită în tigaia cu grăsime de slănină. Zdrobiți slănina în carnea de vită și amestecați până se combină bine. Păstrați cald la foc mic.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie curată la foc mediu-mare până la cald.
Puneți o tortilla în tigaie și așezați o lingură generoasă de umplutură de carne pe jumătatea inferioară a tortilei. Gatiti pana cand bulele incep sa se formeze in tortilla, apoi pliati peste carne. Continuați să gătiți până când taco-ul este crocant și ușor rumenit pe fiecare parte, 1 până la 2 minute în total. Repetați cu restul de tortilla și amestecul de carne. Acoperiți tacosul cu roșii tăiate cubulețe și brânză Monterey Jack mărunțită pentru a servi.