Tacos de Acelgas
Rețeta Tacos de Acelgas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 318 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, tortilla de porumb, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde), Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F. F. tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Așezați o grătar peste o altă foaie de copt.
Pur și simplu roșiile și usturoiul într-un blender sau un procesor de alimente. Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru a facilita amestecarea.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă purincule, se condimentează cu sare și piper după gust și se aduce la foc mic. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 25 de minute, amestecand ocazional.
În timp ce tomato pur aproxume se reduce, umpleți o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați bietul și gătiți timp de 10 minute, până se înmoaie.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până devine translucid.
Adăugați ciorba și usturoiul tocat și condimentați cu sare și piper. Gatiti timp de 10 pana la 15 minute, amestecand ocazional, pana cand umplutura este foarte uscata si bine aromata.
Înfășurați 8 tortilla odată într-un prosop de bucătărie curat și umed.
Încălziți-le la cuptorul cu microunde timp de 1 1/2 până la 2 minute la mare, până când sunt aburite și flexibile.
Scoateți 1 tortilla din pachet și întindeți-o plat. (Păstrați restul bine înfășurat în prosop.) Umpleți tortilla cu 1 până la 2 linguri de bietă și înfășurați bine.
Așezați taco-ul pe o foaie de copt, cu marginea curbată a tortilla dedesubt. Umeziți, încălziți, umpleți și modelați tortilele rămase în tacos în acest mod.
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Așezați tacos-urile unul câte unul în uleiul fierbinte, cu marginea curbată încă dedesubt. Se prăjește timp de 1 până la 2 minute, apoi se întoarce ușor cu clești și se prăjește cealaltă parte aproximativ 1 minut, până când este crocantă.
Scoateți din ulei și scurgeți–l pe tava căptușită cu prosop de hârtie.
Așezați toate tacos - urile pe un platou de servire, turnați Roșia caldă pur aproxume deasupra și presărați cu brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.