Tacos Cu Putere De Conopidă

Tacos Cu Putere De Conopidă
Rețeta Tacos de putere de conopidă este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână năut, ulei de măsline, oregano măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Tacos Cu Putere De Conopidă, Putere De Conopidă Prăjită, și conopidă prăjită cu turmeric și salată tempeh power vegan.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Așezați floretele de conopidă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Stropiți cu 2 linguri ulei; se presară cu 1/2 linguriță sare. Se amestecă până se acoperă uniform. Aranjați pe foaie mare cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți 15 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când conopida este fragedă și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Între timp, amestecați ingrediente crocante de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Se întinde pe tigaie de 15x10x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți 15 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când mazărea este ușor rumenită și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Între timp, în robotul de bucătărie, așezați toate ingredientele pesto, cu excepția uleiului. Acoperire; proces folosind mișcări rapide de pornire și oprire. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți încet în 1/4 cană de ulei prin tubul de alimentare, oprindu-vă la jumătate pentru a amesteca amestecul cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Scoateți pesto la castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Puneți aproximativ 1 lingură pesto pe fiecare tortilla; se acoperă cu aproximativ 1/2 cană de conopidă prăjită și 1 lingură de mazăre crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Garnisiți cu coriandru proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
14
Se servește cu mazărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista