Tacos Cu Putere De Conopidă

Tacos Cu Putere De Conopidă
Rețeta Tacos de putere de conopidă este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 85 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână năut, ulei de măsline, oregano măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Tacos Cu Putere De Conopidă, Putere De Conopidă Prăjită, și conopidă prăjită cu turmeric și salată tempeh power vegan.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați floretele de conopidă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Stropiți cu 2 linguri ulei; se presară cu 1/2 linguriță sare. Se amestecă până se acoperă uniform. Aranjați pe foaie mare cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți 15 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când conopida este fragedă și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, amestecați ingrediente crocante de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Se întinde pe tigaie de 15x10x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți 15 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când mazărea este ușor rumenită și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Între timp, în robotul de bucătărie, așezați toate ingredientele pesto, cu excepția uleiului. Acoperire; proces folosind mișcări rapide de pornire și oprire. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, stropiți încet în 1/4 cană de ulei prin tubul de alimentare, oprindu-vă la jumătate pentru a amesteca amestecul cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Scoateți pesto la castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Puneți aproximativ 1 lingură pesto pe fiecare tortilla; se acoperă cu aproximativ 1/2 cană de conopidă prăjită și 1 lingură de mazăre crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
13
Garnisiți cu coriandru proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
14
Se servește cu mazărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista