Tacos Chipotle Tilapia cu salsa de Mango-coriandru
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tacos Chipotle Tilapia cu Salsa Mango-Cilantro ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 629 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mango, coriandru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare includ Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru, Tacos de pește CHIPOTLE cu SALSA de piersici coriandru, și Tacos de pește Chipotle cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună chipotle chile pulbere, praf de usturoi, sare și piper negru crăpat într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți fileurile de tilapia cu uleiul de canola și apăsați în amestecul de condimente pentru a acoperi și puneți deoparte. Faceți salsa amestecând împreună mango, jalapeno, ceapă roșie, 1 cățel de usturoi, coriandru și suc de lămâie într-un castron separat și puneți deoparte. Faceți aioli amestecând piureul de chipotle, 1 cățel de usturoi și maioneză într-un castron mic și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Piure De Chile Chipotle
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aioli
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aduceți fasolea neagră și 2 căței de usturoi la foc mic într-o cratiță cu un vârf de sare. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute. Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și gătiți tilapia până când este opacă în centru și crocantă pe ambele părți, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Tilapia
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți tortilele într-o tigaie la foc mediu și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Pentru a servi, așezați tortilele pe o farfurie, lingură pe niște orez spaniol și fasole neagră. Completați cu o parte din amestecul de salată de varză, tilapia fierbinte și o lingură de salsa de mango-coriandru. Se acoperă cu o păpușă de chipotle aioli pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De Pui
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Kg Tortillas De Maíz
Tilapia
Aioli
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.