Taco pui cu Salsa de porumb
Taco de pui cu Salsa de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 389 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați avocado, coriandru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taco de creveți Popcorn cu Salsan de porumb și sos de lămâie Cilantro, Salsa Verde Miere Lime Pui Taco Cupe, și Pizza Savuroasă De Pui Taco Cu Guacamole Și Salsa Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 2 lingurițe din amestecul de condimente taco într-un castron mediu. Înveliți puiul cu amestecul de condimente taco rămas.
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti puiul in ulei 3 pana la 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti aproximativ 8 minute, intorcand o data, pana cand puiul nu mai este roz cand se taie centrele celor mai groase bucati.
În timp ce puiul gătește, adăugați ingredientele rămase în amestecul de condimente taco rezervat; aruncați ușor.