Taco Dip într-un borcan

Taco Dip într-un borcan ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 535 calorii, 20g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați jalapeincroumro și Fresno chiles, carne de vită măcinată, guacamole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Borcan Mason Cu Năut Și Quinoa, Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), și Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente cu apă și taco.
Se încălzește la foc mic; gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă fasolea prăjită.
În borcane de sticlă cu gură largă de 6 (8 oz), strat uniform amestec de carne de vită, smântână, guacamol și salsa.
Se ornează cu felii de chile și coriandru.
Serviți imediat cu chipsuri de tortilla.