Taco Bar pentru o petrecere

Taco Bar pentru o petrecere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $7.32 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 96G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1525 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pui prăjit achiote de La yuca, pico De gallo Lone star, salsas și sosuri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Taco Aripi De Partid, Petrecere Taco Sandwich, și Salată Taco Dip pentru o petrecere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tortilla caldă, fără aglomerare, într-un singur strat pe o plită medie - fierbinte sau într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, rotind o dată, până când este fierbinte și flexibilă, 30 până la 60 de secunde pe tortilla. Pe măsură ce sunt încălzite, stivuiți într-un coș căptușit cu un prosop gros (sau într-un încălzitor de tortilla izolat); adăugați mai multe tortilla la grătar. Sau împărțiți tortilla în 3 stive egale, sigilați fiecare stivă în folie și încălziți într-un cuptor de 350 până când este fierbinte în centru, 12 până la 15 minute; desfaceți și stivuiți într-un coș căptușit cu prosop.
Așezați umpluturile, salsele, sosurile, condimentele, legumele și fasolea în recipiente separate și aranjați-le pe bufet (Vezi notele); păstrați-le pe cele care trebuie să fie calde pe o tavă de încălzire electrică sau peste o lumânare (amestecați ocazional pentru a preveni arderea).
Pentru a asambla fiecare taco, stivați 2 tortilla pe o farfurie și lingura umplând Centrul; adăugați salsa, sosuri, condimente și legume după gust și pliați tortilla peste umplutură pentru a închide. Dacă doriți, înfășurați cu un șervețel și țineți să mâncați.
Condimente și legume: 2 căni în total (aproximativ 10 oz.) brânză cotija sfărâmată și / sau brânză cheddar albă sau galbenă mărunțită sau brânză jack; 1 1/2 căni de cremă mexicană, jocoque sau smântână; 6 căni de salată iceberg mărunțită totală, un amestec de salată română și varză roșie sau varză verde și roșie; 1 1/2 căni de ceapă tocată (taquerias le folosesc de obicei pe cele cu piei albe); 1 cană de coriandru proaspăt tocat; 2 căni de roșii tăiate cubulețe; 2 avocado copt ferm (1 lb. total), curățate și piure grosier cu 2 linguri de suc de lămâie; și 3 limes (3/4 lb. total), clătite și tăiate fiecare în 6 pene.