Tabel de Polenta

Tabel de Polenta
Tabelul de mamaliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1134 calorii, 36g de proteine, și 74G de grăsime per portie. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți nucșoară, parmezan, carne de porc măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza acidul citric, puteți urma acest curs principal cu Plăcintă cu var cheie cu o crustă Gingersnap ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare și grea, combinați 6 căni de apă rece, smântâna și sarea. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la mediu. Treceți treptat în polenta într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
CremăCremă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Bateți până când lichidul fierbe din nou și boabele sunt suspendate în lichid. Continuați să bateți, astfel încât polenta să nu ardă. Odată ce ajunge la foc mic, treceți la o lingură de lemn și amestecați la fiecare câteva minute până când mămăliga este cremoasă, fără niciun indiciu de grittiness, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă fontina, parmezanul și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză FontinaBrânză Fontina
NucșoarăNucșoară
5
Aliniați o masă cu hârtie de măcelar și turnați polenta pe masă, în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
6
Se servește cu sos pesto de busuioc și sos Bolognese. (Aceste sosuri, de asemenea, merge mare cu paste.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
PastePaste
SosSos
7
Pregătiți o baie de apă cu gheață într-un castron mare și aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Puneți busuiocul într-o sită mare și aruncați-l în apa clocotită. Scufundați imediat tot busuiocul și amestecați astfel încât să se albească uniform. Blanch timp de aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
9
Îndepărtați, scuturați excesul de apă, apoi scufundați busuiocul în baia de apă cu gheață și amestecați din nou, astfel încât să se răcească cât mai repede posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BusuiocBusuioc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
10
Se scurge bine.
11
Strângeți apa din busuioc cu mâinile până se usucă foarte mult. Tăiați aproximativ busuiocul și puneți-l într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați uleiul de măsline, nucile de pin, usturoiul, vitamina C dacă folosiți și sare și piper după gust. Amestecați timp de cel puțin 30 de secunde. În acest fel, verdele busuiocului va colora bine uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
13
Adăugați brânza și pulsul pentru a combina. Pesto-ul va păstra câteva zile într-un recipient bine închis în frigider. Face aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1
Așezați porcini în apă caldă și înmuiați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Scurgeți, rezervați lichidul, apoi tocați porcini.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea de vită și carnea de porc, rupându-l cu o lingură de lemn. Gatiti 2 minute, apoi stropiti cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Adăugați ceapa și gătiți ușor pentru a" transpira", aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
7
Adăugați ciupercile și gătiți timp de aproximativ 4 minute pentru a carameliza carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CarneCarne
8
Adăugați vinul și 2 linguri de suc de porcini. Gatiti timp de 1 minut pentru a se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
VinVin
9
Adăugați stocul rămas, piureul de roșii și pătrunjelul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
PătrunjelPătrunjel
StocStoc
10
Garnisiți cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
11
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Umpleți o oală medie la jumătate cu apă rece și adăugați cârnați. Aduceți la fierbere și opriți flacăra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Lăsați cârnații să stea în apă până când apa s-a răcit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
14
Scoateți cârnații din apă și rezervați până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Înjumătățiți roșiile cherry. Se semănă și se taie ardeii în julienne, se curăță și se taie ceapa, în stil supă. Feliați subțire ardeii serrano și cuișoarele de usturoi. Într-un bol mare de amestecare aruncați toate legumele împreună cu oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Roșii CherryRoșii Cherry
Sare și PiperSare și Piper
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
16
Se toarnă amestecul pe o tavă mare de cuptor și se coace aproximativ 1 oră amestecând ocazional, astfel încât să se gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți din cuptor când legumele sunt complet fierte și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Se lasă să se răcească ușor și se amestecă busuiocul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
19
Grătați cârnații prăjiți la foc mediu-mare până se caramelizează frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Ingrediente

596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de busuioc proaspăt tocatefrunze de busuioc proaspăt tocate4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc ambalate fermfrunze proaspete de busuioc ambalate ferm14Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2halbelingurita rozmarin uscatlingurita rozmarin uscat1pinchVârf de praf de acid ascorbic (vitamina C), opționalVârf de praf de acid ascorbic (vitamina C), opțional4la 6 ciuperci porcini uscatela 6 ciuperci porcini uscate4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză fontina mărunțităbrânză fontina mărunțită1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt11 kilogram de dovlecel,rozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat1(poate fi sau trece)usturoi, tocatusturoi, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi tocatusturoi tocat10cuișoare de usturoicuișoare de usturoi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriuncii carne de porc la soluncii carne de porc la sol2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriuncii sol vițeluncii sol vițel9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)8Cârnați italieniCârnați italieni1(poate fi sau trece)nucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei De MăslineUlei De Măsline6(iarnă)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras2(iarnă)parmezan rasparmezan ras4ardei serrano chile sau ardei jalepenoardei serrano chile sau ardei jalepeno3(iarnă)nuci de pin, prăjitenuci de pin, prăjite2Ceapa galbena medie, tocatamămăligă măcinată finmămăligă măcinată fin14Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare gri și piper negru proaspăt măcinatSare gri și piper negru proaspăt măcinat1pinchVârf de sare de mare, de preferință sare griVârf de sare de mare, de preferință sare gri14Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mare, de preferință sare griSare de mare, de preferință sare gri596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisos marinara sau piure de roșiisos marinara sau piure de roșii1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de vițel (sau stoc de pui de calitate)stoc de vițel (sau stoc de pui de calitate)796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).6ceapă galbenăceapă galbenă6ardei galbeniardei galbeni
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista