Tabelul de mamaliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1134 calorii, 36g de proteine, și 74G de grăsime per portie. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți nucșoară, parmezan, carne de porc măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza acidul citric, puteți urma acest curs principal cu Plăcintă cu var cheie cu o crustă Gingersnap ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare și grea, combinați 6 căni de apă rece, smântâna și sarea. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la mediu. Treceți treptat în polenta într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Cremă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Bateți până când lichidul fierbe din nou și boabele sunt suspendate în lichid. Continuați să bateți, astfel încât polenta să nu ardă. Odată ce ajunge la foc mic, treceți la o lingură de lemn și amestecați la fiecare câteva minute până când mămăliga este cremoasă, fără niciun indiciu de grittiness, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Boabe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă fontina, parmezanul și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Fontina
Nucșoară
5
Aliniați o masă cu hârtie de măcelar și turnați polenta pe masă, în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
6
Se servește cu sos pesto de busuioc și sos Bolognese. (Aceste sosuri, de asemenea, merge mare cu paste.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Pesto De Busuioc
Paste
Sos
7
Pregătiți o baie de apă cu gheață într-un castron mare și aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Puneți busuiocul într-o sită mare și aruncați-l în apa clocotită. Scufundați imediat tot busuiocul și amestecați astfel încât să se albească uniform. Blanch timp de aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
9
Îndepărtați, scuturați excesul de apă, apoi scufundați busuiocul în baia de apă cu gheață și amestecați din nou, astfel încât să se răcească cât mai repede posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Busuioc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
10
Se scurge bine.
11
Strângeți apa din busuioc cu mâinile până se usucă foarte mult. Tăiați aproximativ busuiocul și puneți-l într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați uleiul de măsline, nucile de pin, usturoiul, vitamina C dacă folosiți și sare și piper după gust. Amestecați timp de cel puțin 30 de secunde. În acest fel, verdele busuiocului va colora bine uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Nuci De Pin
Usturoi
Busuioc
Ulei De Gătit
13
Adăugați brânza și pulsul pentru a combina. Pesto-ul va păstra câteva zile într-un recipient bine închis în frigider. Face aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1
Așezați porcini în apă caldă și înmuiați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Scurgeți, rezervați lichidul, apoi tocați porcini.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carnea de vită și carnea de porc, rupându-l cu o lingură de lemn. Gatiti 2 minute, apoi stropiti cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
5
Adăugați ceapa și gătiți ușor pentru a" transpira", aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați usturoiul și rozmarinul și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
7
Adăugați ciupercile și gătiți timp de aproximativ 4 minute pentru a carameliza carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Carne
8
Adăugați vinul și 2 linguri de suc de porcini. Gatiti timp de 1 minut pentru a se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Vin
9
Adăugați stocul rămas, piureul de roșii și pătrunjelul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Pătrunjel
Stoc
10
Garnisiți cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
11
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Umpleți o oală medie la jumătate cu apă rece și adăugați cârnați. Aduceți la fierbere și opriți flacăra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Lăsați cârnații să stea în apă până când apa s-a răcit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Apă
14
Scoateți cârnații din apă și rezervați până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Înjumătățiți roșiile cherry. Se semănă și se taie ardeii în julienne, se curăță și se taie ceapa, în stil supă. Feliați subțire ardeii serrano și cuișoarele de usturoi. Într-un bol mare de amestecare aruncați toate legumele împreună cu oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Roșii Cherry
Sare și Piper
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Cuișoare întregi De Usturoi
Legume
Ulei De Măsline
Ardei
Ceapă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
16
Se toarnă amestecul pe o tavă mare de cuptor și se coace aproximativ 1 oră amestecând ocazional, astfel încât să se gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți din cuptor când legumele sunt complet fierte și ușor rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Se lasă să se răcească ușor și se amestecă busuiocul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
19
Grătați cârnații prăjiți la foc mediu-mare până se caramelizează frumos.