Tabbouleh din California într-un bol de anghinare

Tabbouleh din California într-un bol de anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați California Tabbouleh într-un bol de anghinare. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 368 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, mentă, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ California Quinoa Bowl, California Sushi Bowl, și Stratificat houmous, tabbouleh & feta picnic bowl.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpina din fiecare anghinare; îndepărtați frunzele de jos și aruncați. Tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Așezați anghinare, tulpina se termină în jos, într-un cuptor olandez mare umplut cu două treimi cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați jumătățile de usturoi și feliile de lămâie și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când o frunză din apropierea centrului fiecărei anghinare se scoate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Scoateți anghinarea din tigaie și aruncați lichidul de gătit, usturoiul și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Îndepărtați frunzele centrale și ciulinele cu blană cu o lingură și aruncați-le. Puneți anghinarea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Combinați bulgurul și apa clocotită într-un bol mediu. Acoperiți și lăsați să stea 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scurgere.
8
Combinați bulgurul, roșia și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lingură 1 cană tabbouleh în centrul fiecărei anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista