Tabbouleh cu Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 209 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet de mere, sare și piper măcinat, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Edamame-Salată Tabbouleh, Tabbouleh, și Tabbouleh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă bulgurul și apa clocotită împreună într-o oală; acoperiți și scoateți-l de pe foc. Puneți deoparte până când apa este absorbită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Aduceți o oală separată cu apă la fierbere; gatiti edamame in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgere.
4
Amestecați bulgurul gătit, edamame, roșiile, pătrunjelul, castraveții și ceapa verde împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur Gătit
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Edamame Congelat (din Păstăi)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie și oțetul într-un castron separat; se toarnă peste amestecul de bulgur. Se condimentează cu sare și piper; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider pentru a amesteca aromele, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bulgur
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat