Tabbouleh cu Edamame
Tabbouleh cu Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 209 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet de mere, sare și piper măcinat, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Edamame-Salată Tabbouleh, Tabbouleh, și Tabbouleh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bulgurul și apa clocotită împreună într-o oală; acoperiți și scoateți-l de pe foc. Puneți deoparte până când apa este absorbită, aproximativ 1 oră.
Aduceți o oală separată cu apă la fierbere; gatiti edamame in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Amestecați bulgurul gătit, edamame, roșiile, pătrunjelul, castraveții și ceapa verde împreună într-un castron mare.
Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie și oțetul într-un castron separat; se toarnă peste amestecul de bulgur. Se condimentează cu sare și piper; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider pentru a amesteca aromele, cel puțin 6 ore.