Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul israelian Tabbouleh. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Cuscus Israelian Prăjit, și Cuscus Israelian Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului; scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
2
Bateți șalota, uleiul și 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați cuscus, castraveți, roșii, pătrunjel și mentă; condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cuscus
Castravete
Tomate
Pătrunjel
Piper
Mentă
Sare
4
Faceți înainte: cuscusul israelian Tabbouleh poate fi făcut cu 1 zi înainte (omiteți ierburile). Acoperiți și răciți. Îndoiți ierburile chiar înainte de servire.