Tabbouleh Cu Cuscus Israelian

Tabbouleh Cu Cuscus Israelian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul israelian Tabbouleh. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, suc de lămâie, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Cuscus Israelian Prăjit, și Cuscus Israelian Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cuscusul conform instructiunilor pachetului; scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
2
Bateți șalota, uleiul și 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați cuscus, castraveți, roșii, pătrunjel și mentă; condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți, și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CuscusCuscus
CastraveteCastravete
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
MentăMentă
SareSare
4
Faceți înainte: cuscusul israelian Tabbouleh poate fi făcut cu 1 zi înainte (omiteți ierburile). Acoperiți și răciți. Îndoiți ierburile chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
IerburiIerburi

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista