Sătura de pui cu sos Ponzu
Sătura de pui cu sos Ponzu este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 285 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, jumătăți de piept de pui, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui sătura cu sos de arahide, Pui Sătura Cu Sos De Arahide, și Pui sat cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate pe lungime în 4 benzi.
Combinați zahărul și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mic; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Combinați jumătate din amestecul de sake și tot puiul într-un castron mare.
Lăsați să stea 10 minute. Rezervați amestecul de sake rămas.
Scurgeți puiul, aruncând marinada. Filetați 1 fâșie de pui pe fiecare dintre frigăruile de 16 (8 inci).
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu amestecul de sake rămas.
Notă de vin: acest fel de mâncare necesită un vin îndrăzneț, dar răcoritor. Dry ros face acest lucru admirabil. Alegerea mea: o sticlă răcită de Riviera Ros a lui Chateau Potelle din Paso Robles, California. 2002 este despre $ - Karen MacNeil