Sânii de rață în Muscat și suc de portocale

Sânii de rață în Muscat și suc de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 491 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui îmbogățit, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rață Vietnameză înăbușită în suc de portocale condimentat, Piept de rață fript cu sos de portocale Chipotle, și Cina In Seara Asta: Piept De Rață Fript Cu Sos De Portocale Chipotle.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de copt, amestecați Muscat de Beaumes-de-Venise cu sucul de portocale, sosul de soia, sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Adăugați sânii de rață și marinați timp de 4 ore sau peste noapte la frigider.
Scoateți sânii de rață din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Se toarnă marinada într-o cratiță medie și se adaugă bulionul de pui îmbogățit. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană și sirop, aproximativ 35 de minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați pieptul de rață cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper. Gatiti sanii la foc moderat pana cand pielea este foarte crocanta, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii, acoperiți și gătiți până când carnea este rară, aproximativ 3 minute.
Transferați sânii pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 5 minute. Feliați rața transversal de 1/4 inch grosime și aranjați pe farfurii. Treceți sosul la masă.