Sweet Bourbon Baby Backs

Sweet Bourbon Baby Backs
Sweet Bourbon Baby Backs ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.27 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Spatele copilului la grătar cu glazură dulce de soia, Coaste din spate pentru bebeluși dulci și fumurii cu sos de grătar Bourbon, și Bacon Bourbon cartofi dulci Bisque cu scorțișoară pâine prăjită crutoane și unt Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați coastele din spate ale bebelușului în porții mai mici și de dimensiuni egale și așezați-le într-un vas de copt superficial cu carnea în sus. Acoperiți coastele cu bourbonul, rezervând aproximativ 1/4 cană pentru sos, apoi adăugați sucul de mere. Frecați partea de carne cu sarea, piperul, fulgii de ardei roșu, condimentul la grătar și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Coaste Spate Pentru CopiiCoaste Spate Pentru Copii
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți coastele în cuptor timp de 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți coastele din cuptor și țineți-le la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă 1/4 cană de bourbon cu sosul BBQ și apoi se acoperă coastele cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Așezați coastele pe grătar și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți din grătar și aranjați pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Serviți cu porumb la grătar alături, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista