Sute De Bile De Creveți De Colț
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sute de bile de creveți de colț ar putea fi un super fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. Această rețetă servește 80. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de castane de apă de conserve, verdeață de scallion, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Crook ' s Corner creveți și crupe, Colțul lui C: Tacos de creveți Cilantro-Lime, și Colțul lui C: burgeri de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează creveții într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Transferați într-un castron mare, apoi amestecați castane de apă, albuș de ou, grăsime de porc, vin de orez, ghimbir, scallion, sare și amidon de porumb. Bateți puternic amestecul de creveți cu o lingură de lemn și aruncați-l pe partea laterală a bolului până când se combină bine și se compactează. Udați-vă mâinile cu apă rece și formați lingurițe de amestec de creveți în bile, aranjând în 1 strat pe o tavă căptușită cu hârtie de ceară. Coat bile, 1 la un moment dat, în panko, apoi aranjați în 1 strat pe o altă tavă căptușită cu hârtie de ceară.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți uleiul într-o oală de 5 litri până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 375 F și prăjiți bilele în 4 loturi, rotind, 1 până la 1 1/2 minute, sau până devin aurii și tocmai fierte. (Ulei de retur la 375. F între loturi.)
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Când toate bilele de creveți sunt prăjite, reîncălziți pe un raft așezat într-o tigaie superficială în mijlocul cuptorului până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
* Bilele de creveți pot fi acoperite și prăjite cu 1 zi înainte, răcite complet, apoi răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de reîncălzire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio