Sushi ușor de somon

Sushi ușor de somon
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian hor d ' oeuvre? Sushi ușor de somon ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 134 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez sushi, oțet de vin de orez, zahăr tos și somon pachet. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Încercați Somon Sushi, Sushi de somon și alge marine, și Mușcături De Sushi De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răsturnați orezul într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se pune sub un robinet rece și se clătește până când apa curge limpede, apoi se scurge foarte bine și se pune într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă peste 350 ml apă. Aduceți la fierbere și gătiți aproximativ 5 minute până când cea mai mare parte a lichidului a fiert și apar găuri mici în orez. Reduceți căldura cât de jos va merge. Acoperiți tigaia cu un capac cu adevărat strâns sau folie de tablă și lăsați timp de 10 minute. Apoi opriți focul și lăsați încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Încălziți oțetul de vin de orez, zahărul și un vârf de sare împreună în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde până când zahărul se dizolvă. Răsturnați orezul gătit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Orez FiertOrez Fiert
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă peste amestecul cald de vin de orez și se amestecă, apoi se lasă orezul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Tapetați o formă de copt de 20 x 20 cm sau un vas de dimensiuni similare cu un strat dublu de folie alimentară.
7
Întindeți orezul sushi pe fundul cositorului (amestecul va fi puțin lipicios, așa că poate fi necesar să vă udați mâinile pentru a face acest lucru). Apoi acoperiți complet orezul cu felii de somon afumat. Îndoiți folia alimentară peste somon pentru a acoperi apăsând bine cu mâinile pentru a modela totul împreună. Puteți răci sushi-ul la frigider până când este gata de utilizare, dar încercați să nu-l răciți mai mult de 3 ore sau orezul se va întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Pentru a servi, înmuiați un cuțit ascuțit în puțină apă fierbinte pentru a opri lipirea orezului, apoi tăiați-l în 16 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista