Sushi de Avocado și creveți
Avocado și sushi creveți ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 335 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.6 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez condimentat, nori, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tempeh Avocado Sushi, Sushi de castraveți și Avocado, și Quinoan Avocado Sushi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă oțetul; se acoperă și se răcește la temperatura camerei.
Combinați wasabi și avocado într-un castron mic și dați deoparte.
Combinați coriandru și creveți într-un alt castron mic; aruncați bine.
Tăiați sfertul superior al foilor nori de-a lungul capătului scurt.
Așezați 1 foaie nori, cu partea strălucitoare în jos, pe un covor de sushi acoperit cu folie de plastic, cu capătul lung spre dvs. Bateți amestecul de orez de 3/4 cană uniform peste nori cu mâinile umede, lăsând o margine de 1 inch pe un capăt lung al nori.
Întindeți 1 lingură de amestec de avocado peste orez.
Aranjați 8 bucăți de creveți, 2 arpagic și 2 fâșii de castraveți de-a lungul treimii inferioare a nori acoperite cu orez.
Ridicați marginea nori cel mai apropiat de tine; ori peste umplere. Ridicați marginea inferioară a covorașului de sushi; rotiți spre marginea superioară, apăsând ferm pe rola de sushi. Continuați să rulați până la marginea superioară; apăsați covorașul pentru a sigila ruloul de sushi.
Lăsați să se odihnească, cu cusătura în jos, timp de 5 minute. Feliați transversal în 8 bucăți. Repetați procedura cu nori rămași, amestec de orez, amestec de avocado, amestec de creveți, arpagic și castraveți.