Susan-Rulou De Primăvară De Pui

Susan-Rulou De Primăvară De Pui
Susan-pui de primăvară rola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de benzi de piper, frunze de cilantro, piept de pui condimentat oscar mayer deli Rotisserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de pui thailandeză într-un bol cu rulou de primăvară, Deconstruit Vietnamase Pui, Avocado + Lemongrass Salata De Primăvară Roll, și Rola De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați salata de broccoli și pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De BroccoliSalată De Broccoli
2
Tortilla de Top cu single - uri, pui, salată de varză, coriandru și ardei roșii; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista