Surpriză de pere poșate

Surpriză de pere poșate
Surpriză cu pere poșate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 698 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,49 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, nuci, apă și pere. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Figgy Cheesy Nutty Pear Surprise , Poached Pear Fritters și Poached Pear and Almond Tart .

Instrucțiuni

1
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2
Tăiați 1/4 inch de jos la nivel, dacă este necesar. Intr-o craticioara, aduceti apa si zaharul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați pere; reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia în sirop de zahăr. Cu lingura peste pere. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
5
Între timp, combinați nucile, zahărul de cofetarie și laptele; pus deoparte. Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță mică, aduceți la fiert apa, zahărul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc; adăugați fulgi de ciocolată, amestecând până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
7
Pentru a servi, scurge bine perele; turnați amestecul de nuci în cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
8
Așezați pe farfurii de desert; acoperiți cu puțin sos de ciocolată. Dacă doriți, introduceți o frunză de mentă lângă tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serviți cu sosul de ciocolată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista