Reteta Supa Wonton cu Bok Choy este gata în aproximativ 8 ore și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 860 calorii, 66g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, ghimbir, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Supă De Ciuperci Enoki Wonton Cu Pui La Grătar Bok Choy.
Instrucțiuni
1
Fierbeți coaste de porc, pui, scallions, ghimbir și apă într - un vas îngust de 6 până la 8 litri, neacoperit, până când carnea este foarte fragedă și se destramă, 4 1/2 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc
Ceapa Verde
Carne
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă bulionul printr-o sită într-un castron mare și se aruncă solidele. Se răcește bulionul, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
1
Amestecați carnea de porc, gălbenușul, ceapa verde, ghimbirul, sosul de soia, oțetul, uleiul de susan, sarea și piperul alb într-un castron în 1 direcție cu mâna până când sunt combinate (nu suprasolicitați sau umplerea va fi dură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Ulei De Susan
Ceapa Verde
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
Carne De Porc
Sare
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți 1 ambalaj wonton pe o suprafață de lucru (păstrați ambalajele rămase acoperite cu folie de plastic). Puneți o linguriță rotunjită de umplutură în centrul pătratului, apoi periați apa în jurul marginilor. Ridicați 2 colțuri opuse împreună pentru a forma un triunghi și închideți umplutura, apăsând ferm marginile în jurul movilei de umplere pentru a elimina buzunarele de aer și etanșarea. Umpleți colțurile opuse ale părții lungi. Curbați colțurile umezite unul față de celălalt, suprapunându-se unul peste celălalt și apăsați cu atenție colțurile împreună pentru a sigila. Faceți mai multe wontons în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Îndepărtați orice grăsime din bulion, apoi aduceți la foc mic într - o oală de 5 până la 6 litri. Se amestecă bok choy, sare și piper alb și se fierbe, neacoperit, până când bok choy este crocant-fraged, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Bok Choy
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați wontons și fierbeți, neacoperit, amestecând ușor, până când umplutura este doar gătită, aproximativ 3 minute (tăiați 1 deschis pentru a verifica).
1
* Bulionul poate fi răcit până la 1 zi. * Wontons pot fi făcute cu 1 lună înainte. Congelați în 1 strat pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic până când este fermă, aproximativ 30 de minute, apoi transferați într-o pungă de plastic sigilabilă și păstrați-o înghețată.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.