Supă vegană de dovlecei și năut
Vegan Butternut Squash și supa de năut ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 197 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți scorțișoară, ceapă, naut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Supă marocană de năut și dovleac, Supă picantă de dovlecei și năut, și Rețetă De Supă De Dovlecei Și Năut Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Supă vegană de dovlecei și năut
Ingredients2 linguri ulei de măsline extravirgin1 ceapa mare galben, diced1 1/2 lbs cubed și decojite Butternut squash3 1/2 cani fierte năut (sau două 15 oz. conserve de năut, scurse și clătite)1 linguriță cumin1 / 2 linguriță turmeric1 / 4 linguriță scorțișoară
Sare3 cani frunze proaspete de spanac
Timp De Gătit: 40 De Minute