Supă vegană caldă și acră
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Supa vegană fierbinte și acră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,28 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână muguri de crin tigru, ciuperci, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Cereale Fierbinți Fără Cereale Rapide (Fără Gluten, Paleo, Whole30 + Vegan), și supă de legume fierbinte și acră , cum se face supă de legume fierbinte și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, așezați ciupercile de lemn, ciupercile shiitake și mugurii de crin în 1 1/2 căni de apă fierbinte. Se înmoaie 20 de minute, până se rehidratează.
Scurgeți, rezervați lichid. Tăiați tulpinile din ciuperci și tăiați-le în fâșii subțiri.
Tăiați mugurii de crin în jumătate.
Într-un castron mic separat, înmuiați ciuperca de bambus în 1/4 cană de apă fierbinte ușor sărată. Se înmoaie aproximativ 20 de minute, până se rehidratează.
Într-un al treilea castron mic, amestecați sosul de soia, oțetul de orez și 1 lingură de amidon de porumb.
Așezați 1/2 fâșiile de tofu în amestec.
Într-o cratiță medie, amestecați lichidul rezervat de ciuperci și muguri de crin cu bulionul de legume. Aduceți la fierbere și amestecați ciupercile de lemn, ciupercile shiitake și mugurii de crin. Reduceți căldura și fierbeți 3 până la 5 minute. Condimentează cu piper roșu, piper negru și piper alb.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb rămas și apa rămasă. Se amestecă în amestecul de bulion până se îngroașă.
Se amestecă amestecul de sos de soia și fâșiile de tofu rămase în cratiță. Reveniți la fierbere și amestecați ciuperca de bambus, uleiul de chili și uleiul de susan.
Se ornează cu ceapă verde pentru a servi.