Supă ușoară și răcoritoare de morcovi răciți

Nevoie de o felul principal vegan? Supa de morcovi răcită ușoară și răcoritoare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 255 calorii, 39G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tineri [uite, stoc de legume fără gluten și grâu [de casă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată răcoritoare și ușoară de morcovi cu castraveți de susan, Supă De Morcovi Răcită, și Supă De Morcovi Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și feliați ceapa aproximativ. Tăiați și răzuiți morcovul și tăiați-l în felii groase.Puneți ambele într-o tigaie cu bulionul, aduceți la fierbere și fierbeți, acoperite, timp de 25-30 de minute sau până când morcovii sunt moi.Pur și simplu într-un procesor de alimente [sau blender] apoi reveniți la tigaie sau la un castron.Cu foarfeca tăiați nori în fâșii foarte subțiri și amestecați în supă cât este încă cald.Se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se răcește.Înainte de servire, reglați din nou condimentul, deoarece poate avea nevoie de puțin mai mult atunci când este răcit.