Supa tradițională de tăiței de pui Suped-Up ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 541 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Supă Tradițională De Tăiței De Pui Suped-Up, Supă Tradițională De Găluște De Pui, și Supă De Tăiței De Pui Cu Unt.
Instrucțiuni
1
Așezați puiul, prazul, ceapa, țelina, morcovul, lămâia, pătrunjelul, mărarul, cimbru și frunza de dafin într-o oală mare și umpleți cu apă până când oala este plină de 2 până la 3 inci de sus, aproximativ 3 până la 4 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi descoperiți și reduceți căldura la foc mic. Gatiti descoperit 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pui întreg
Pătrunjel
Morcov
țelină
Lămâie
Ceapă
Cimbru
Apă
Mărar
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți puiul pe farfurie sau castron mare. Se strecoară lichidele de gătit și se rezervă pentru ciorba de supă. Trageți pielea și carcasa și tăiați carnea sau tăiați-o cu furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Stoc
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în oală de supă sau cuptor olandez mare la foc mediu-mare și adăugați praz, ceapă, țelină, păstârnac sau fenicul, morcovi, sare și piper. Se amestecă frecvent timp de 10 minute pentru a înmuia legumele fără a le rumeni, apoi se adaugă bulion și 1/3 din carnea de pui în oală. Se răcește și se păstrează supa pentru o masă înainte și se reîncălzește la flacără medie mare sau, pentru a servi imediat, reduceți focul pentru a fierbe și gătiți tăiței de ou într-o altă oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Carne De Pui
Taitei De Ou
Legume
Morcov
Păstârnac
țelină
Fenicul
Ceapă
Praz
Stoc
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Fierbeți apa într-o oală mare, sareți apa clocotită și gătiți pastele la al dente sau cu o mușcătură bună lăsată la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți pastele și aruncați cu unt sau un strop de ulei, amestecați pentru a combina și acoperi tăiței uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Unt
Ulei De Gătit
6
Se toarnă supa peste tăiței în boluri de supă și se acoperă cu mărar proaspăt, pătrunjel sau frunze de fenicul rezervate, dacă se folosește.