Supă Tradițională De Tăiței De Pui Suped-Up

Supă Tradițională De Tăiței De Pui Suped-Up
Supa tradițională de tăiței de pui Suped-Up ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 541 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Supă Tradițională De Tăiței De Pui Suped-Up, Supă Tradițională De Găluște De Pui, și Supă De Tăiței De Pui Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul, prazul, ceapa, țelina, morcovul, lămâia, pătrunjelul, mărarul, cimbru și frunza de dafin într-o oală mare și umpleți cu apă până când oala este plină de 2 până la 3 inci de sus, aproximativ 3 până la 4 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi descoperiți și reduceți căldura la foc mic. Gatiti descoperit 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
țelinățelină
LămâieLămâie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
ApăApă
MărarMărar
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți puiul pe farfurie sau castron mare. Se strecoară lichidele de gătit și se rezervă pentru ciorba de supă. Trageți pielea și carcasa și tăiați carnea sau tăiați-o cu furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
StocStoc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în oală de supă sau cuptor olandez mare la foc mediu-mare și adăugați praz, ceapă, țelină, păstârnac sau fenicul, morcovi, sare și piper. Se amestecă frecvent timp de 10 minute pentru a înmuia legumele fără a le rumeni, apoi se adaugă bulion și 1/3 din carnea de pui în oală. Se răcește și se păstrează supa pentru o masă înainte și se reîncălzește la flacără medie mare sau, pentru a servi imediat, reduceți focul pentru a fierbe și gătiți tăiței de ou într-o altă oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PuiCarne De Pui
Taitei De OuTaitei De Ou
LegumeLegume
MorcovMorcov
PăstârnacPăstârnac
țelinățelină
FeniculFenicul
CeapăCeapă
PrazPraz
StocStoc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Fierbeți apa într-o oală mare, sareți apa clocotită și gătiți pastele la al dente sau cu o mușcătură bună lăsată la ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți pastele și aruncați cu unt sau un strop de ulei, amestecați pentru a combina și acoperi tăiței uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se toarnă supa peste tăiței în boluri de supă și se acoperă cu mărar proaspăt, pătrunjel sau frunze de fenicul rezervate, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
PastePaste
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista