Supă Tortilla Fajita de pui cu șase conserve

Supă Tortilla Fajita de pui cu șase conserve
Supa de Tortilla Fajita de Pui cu șase conserve ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 727 de calorii. Pentru 3,34 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Această rețetă de la Allrecipes necesită avocado, fasole neagră, roșii conservate și mexicorn cu miez. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt supa de tortilă cu fajita de pui, supa de tortilă cu fajita de pui Rachael Ray și lasagna cu tortilă cu fajita de pui Crock Pot.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Revista