Supă Tortellini

Supă Tortellini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Tortellini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 2180 calorii. Pentru $13.5 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucșoară, tortellini umplute cu brânză, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini și supă Kielbasa (akan supa noastră preferată), și Supă Tortellini.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în cuptorul olandez de 6 litri la foc mediu-mic. Acoperiți și gătiți usturoiul, țelina, morcovul și ceapa în unt 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se amestecă bulionul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se amestecă tortellini. Acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional, până când tortellini sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
4
Se amestecă pătrunjelul, piperul și nucșoara. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Completați fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
PiperPiper

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista