Supă thailandeză caldă și acră: Tom Yum Goong

Supă thailandeză caldă și acră: Tom Yum Goong
Supă thailandeză caldă și acră: Tom Yum Goong ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 187 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,78 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sos de pește, suc de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri), Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi), și Supă caldă și acră.

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la fiert la foc mediu într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați lemongrass, frunze de tei kaffir, galangal și ardei iute. Coborâți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute pentru a lăsa condimentele să infuzeze bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Descoperiți și adăugați sosul de pește, zahărul și ciupercile. Se fierbe timp de 5 minute. Aruncați creveții și gătiți aproximativ 8 minute până devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se ia de pe foc și se adaugă sucul de lămâie, ceapa verde și cilantro. Gust pentru sare și condimente; ar trebui să aveți un echilibru egal de picant, sărat și acru. Este o idee bună să-i spui oaspetelui tău că frunzele de lămâie și tei sunt doar pentru aromă și ar trebui evitate atunci când mănânci supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista