Supă rece de roșii cu înghețată de parmezan

Supă rece de roșii cu înghețată de parmezan
Supa rece de roșii cu înghețată de brânză parmezan ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, smântână, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjită Nucă De Cocos Rece Brew Bananan Inghetata, Supă rece de roșii și smântână, și Supă cremoasă de roșii cu roșii Cherry și brânză parmezană sărată.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile și busuiocul într-o oală mare sau castron. Folosiți un blender de băț, un robot de bucătărie sau un blender pentru a curăța roșiile și busuiocul împreună. Amestecați treptat uleiul pentru a forma o emulsie bună. Dacă curățați amestecul în loturi mai mici, adăugați un pic de ulei la fiecare. Condimentați cu sare și piper negru măcinat, dar amintiți-vă, înghețata de parmezan va fi sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
EmulsiiEmulsii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați preparatul de roșii la frigider în timp ce înghețata este pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu. Amestecați parmezanul și continuați să gătiți și amestecați până când brânza este topită și amestecul este uniform. Se condimentează cu un strop de piper negru proaspăt măcinat și se îndepărtează într-un castron mic pentru a se răci. Acest lucru va tempera amestecul, astfel încât acesta va îngheța mai ușor și mai uniform. Când amestecul de brânză s-a răcit puțin, puneți-l în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Luați amestecul de roșii din frigider și treceți-l printr-un chinois, o moară de alimente sau o strecurătoare cu găuri medii pentru a îndepărta bucățile de coajă și semințe. Rezultatul ar trebui să fie un lichid cremos, nu un suc de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Serviți supa rece în boluri mici sau cupe mari. Faceți bile mici cu brânza congelată folosind o lingură de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Puneți o mică bilă din înghețata de parmezan în fiecare bol chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista