Supă rece de roșii cu înghețată de parmezan
Supa rece de roșii cu înghețată de brânză parmezan ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, smântână, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjită Nucă De Cocos Rece Brew Bananan Inghetata, Supă rece de roșii și smântână, și Supă cremoasă de roșii cu roșii Cherry și brânză parmezană sărată.
Instrucțiuni
Așezați roșiile și busuiocul într-o oală mare sau castron. Folosiți un blender de băț, un robot de bucătărie sau un blender pentru a curăța roșiile și busuiocul împreună. Amestecați treptat uleiul pentru a forma o emulsie bună. Dacă curățați amestecul în loturi mai mici, adăugați un pic de ulei la fiecare. Condimentați cu sare și piper negru măcinat, dar amintiți-vă, înghețata de parmezan va fi sărată.
Așezați preparatul de roșii la frigider în timp ce înghețata este pregătită.
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu. Amestecați parmezanul și continuați să gătiți și amestecați până când brânza este topită și amestecul este uniform. Se condimentează cu un strop de piper negru proaspăt măcinat și se îndepărtează într-un castron mic pentru a se răci. Acest lucru va tempera amestecul, astfel încât acesta va îngheța mai ușor și mai uniform. Când amestecul de brânză s-a răcit puțin, puneți-l în congelator.
Luați amestecul de roșii din frigider și treceți-l printr-un chinois, o moară de alimente sau o strecurătoare cu găuri medii pentru a îndepărta bucățile de coajă și semințe. Rezultatul ar trebui să fie un lichid cremos, nu un suc de roșii.
Serviți supa rece în boluri mici sau cupe mari. Faceți bile mici cu brânza congelată folosind o lingură de desert.
Puneți o mică bilă din înghețata de parmezan în fiecare bol chiar înainte de servire.