Supă Rece De Pepene Galben

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa rece de pepene galben. Această rețetă servește 8. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 402 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tofu de mătase, ierburi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ierburile proaspete, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Crema De Lavanda Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rece Pepene Galben Sipper, Salată Rece De Pepene Galben Cu Slănină Fierbinte, și Supă Rece De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mic. Apăsați tofu prin strecurătoare în castron. Se amestecă sosul de soia alb. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Puneți o strecurătoare cu plasă medie peste un castron mediu. Înjumătățiți pepenii orizontal. Răzuiți semințele, șirurile și sucurile din centrul fiecărei jumătăți de pepene galben în strecurătoare. Apăsați ușor pe amestec în strecurătoare pentru a elibera sucuri. Aruncați solidele în filtru. Sucuri de rezervă.
Folosind un baller mic de pepene galben, scoateți 18 bile din 1 jumătate de pepene galben.
Așezați bilele de pepene galben într-un castron mic; condimentați ușor cu sare de mare și oțet și aruncați ușor.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Scurgeți; transferați într-un castron mic și rezervați.
Între timp, tăiați coaja din restul de 3 jumătăți de pepene galben și tăiați carnea în bucăți de 2". Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este translucidă, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Tăiați o rundă de hârtie pergament suficient de mare pentru a acoperi suprafața supei în oală.
Adăugați bucăți de pepene galben cu sucuri rezervate în oală. Acoperiți oala cu pergament-hârtie rotundă. Fierbeti, amestecand ocazional, pana cand pepenele galben este moale, dar nu moale si un termometru cu citire instantanee introdus in pepene galben citeste 150 de minute, aproximativ 15 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Lucrând în loturi, supa pur și simplu într-un blender până se omogenizează. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mare. Supă de tulpină. Condimentează după gust cu sare de mare. Acoperiți și răciți, împreună cu bolurile de servire, până la rece, aproximativ 4 ore.
Supă de oală în boluri răcite. Puneți 1 linguriță de amestec de tofu în centru. Se acoperă cu câteva migdale prăjite și 3 bile de pepene galben.
Stropiți ulei de migdale și garnisiți cu ierburi proaspete.