Supă rece de conopidă cu slănină și crutoane

Supă rece de conopidă cu slănină și crutoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa rece de conopidă cu slănină și crutoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 930 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, sare kosher și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Skate crocant cu conopidă, slănină, capere și crutoane, Salată tocată de conopidă cu crutoane și bucăți de slănină, și Supă De Conopidă Cu Crutoane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crutoane: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Stropiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Presărați cimbrul deasupra și condimentați cu sarea și piperul dacă folosiți. Aruncați până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Coaceți până la auriu și crocant, 10 până la 12 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru slănină: pe o altă foaie de copt, aranjați slănina într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți până se rumenesc și crocant, 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați în bucăți de 1/2 inci și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Pentru supă: într-o cratiță mare sau cuptor olandez, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați țelina, șalotele, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați usturoiul și gătiți până se aromează, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă bulionul de pui, cimbru și conopida. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
12
În loturi, curățați supa într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. Se răcește supa la temperatura camerei, apoi se dă la frigider până este gata de servit, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Puneți supa răcită în boluri și garnisiți cu crutoane și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă RăcităSupă Răcită
CrutoaneCrutoane
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
14
Nota bucătarului: supa poate fi amestecată și cu ajutorul unui blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista