Supă rapidă de șuncă și conopidă

Supa rapidă de șuncă și conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de jumătate și jumătate, apă, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Supă cremoasă de conopidă rapidă fără lactate pentru unul, și Supă de conopidă rapidă și cremoasă - cost redus și ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă, apă fierbinte, conopidă, muștar, piper, bulion și cartofi în cratiță de 3 litri.
Se încălzește doar la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând frecvent, până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă șunca și jumătate și jumătate. Gatiti descoperit aproximativ 5 minute sau doar pana cand este fierbinte (nu fierbeti).