Supă prăjită de morcov și păstârnac
Supa prăjită de morcov și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 339 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, morcovii, păstârnacul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă prăjită de morcov și păstârnac, Supă prăjită de morcov și păstârnac, și Supă Prăjită De Morcov Și Păstârnac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-o tigaie mare, combinați morcovii, păstârnacul, ceapa, 3 linguri de ulei, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Întindeți legumele într-un strat uniform și prăjiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 45 de minute. Între timp, aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și periați cu uleiul rămas. În ultimele 10 minute de prăjire, prăjiți feliile până când sunt crocante.
Transferați legumele într-un blender și piureul cu 3 căni de apă, adăugând mai multă apă, dacă este necesar, 1/4 cană odată, până la omogenizare. Reîncălziți într-o oală la foc mediu-mic, dacă este necesar. Împărțiți între boluri individuale și serviți cu pâinea prăjită cu ulei de măsline.