Supă proaspătă de mazăre și mentă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa proaspătă de Pean și mentă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 142 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de căței de usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, două pungi de 16 uncii mazăre mică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă proaspătă de mazăre cu mentă, Supă de anghinare cu mentă proaspătă, și Supă condimentată de morcovi-mere cu mentă proaspătă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare mare peste mediucăldură.
Adăugați șalotă și usturoi. Saut până la 7 minute.
Se adaugă mazărea și se amestecă1 minut.
Adăugați 5 1/2 cani bulion și aduceți lasimmer. Gatiti pana cand mazarea este foarte frageda, aproximativ 8 minute. Se răcește 15 minute. Piure și 1/4 cană de mentă tocată în loturiîn blender până se omogenizează. Reveniți la samepot; subțire cu mai mult bulion cu 1/4 cană,dacă doriți. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.
Reîncălziți supa la foc mediu-mic.Condimentează după gust cu sare și piper. Oalăîn boluri; garnisiți cu mentă suplimentară.
O sticlă de bule este modalitatea perfectă de a începe această specială meal.It este, de asemenea, o pereche excelentă pentru supă. Ne place aciditatea crocantă și finisajul lung al
Șampanie Henriot NV brut Souverain (35 USD, Franța).
Pe porție: 132,4 kcal calorii,
1% calorii din grăsimi, 3,1 g grăsimi,