Supă portugheză de varză și cartofi

Supă portugheză de varză și cartofi
Supa portugheză de varză și cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi roșii, lingui arkulva și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Încercați Supă Portugheză De Cartofi Și Varză, SUPĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI PORTUGHEZI, și Pudră portugheză de varză și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi cârnați rumeniti, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați 2 linguri de ulei în grăsime în oală și gătiți ceapa și usturoiul cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați cartofi, apă și 1 linguriță de sare și fierbeți, acoperiți, până când cartofii sunt foarte fragezi, 15 până la 20 de minute. Puneți niște cartofi în supă pentru a se îngroșa, apoi adăugați kale și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă cârnații și se gătește până se încălzește, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
KaleKale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
Stropiți cu uleiul de lingură rămas și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Per porție: Calorii 459, grăsimi totale 24g, grăsimi saturate 6g, colesterol 39mg, sodiu 1468g, carbohidrați 49g, fibre 5g, proteine 15g
7
Date Nutriționale
8
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista