Supă portugheză de pui II
Supa portugheză de pui II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 220 de calorii , 22 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 1,87 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați frunze de mentă, pătrunjel, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru iarnă . Această rețetă este pe placul a 24 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este destul de bun. Încercați Caldo Verde - Supa de varză portugheză , Supa surorii mele: Supă cremoasă de curry și conopidă și Supa de pui Ang Chow cu verdeață de muștar conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, fierbeți pieptul de pui în stoc cu ceapa, pătrunjelul, coaja de lămâie și crenguța de mentă până când este gata, aproximativ 35 de minute.
Se scoate pieptul, se raceste, apoi se indeparteaza carnea si se taie in julienne.
Se strecoară bulionul, se întoarce în oală și se aduce la fierbere.
Adauga pastele si menta tocata. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper alb.
Se încălzește până când pastele sunt fierte al dente.
Se ia de pe foc, se adaugă sucul de lămâie și juliana de pui. Se pune în farfurii de supă și se pune o felie de lămâie și o frunză de mentă.