Supă picantă de roșii și linte

Supa picantă de roșii și linte este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, busuiocul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 112 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supă Picantă De Linte Roșie Și Roșii, Tocană Picantă De Linte De Roșii, și Supă Picantă De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau cuptor olandez. Se rumenesc ușor ceapa în ulei.
Adăugați roșiile, ardeiul iute, lintea, chimenul și busuiocul în tigaie împreună cu apa. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Când lintea s-a înmuiat, folosiți un blender pentru a curăța supa. Condimentează după gust cu sare și piper. Pentru o notă specială, puneți smântână într-o sticlă de squirt și strângeți o spirală pe partea superioară a fiecărui castron de supă și garnisiți cu o crenguță de busuioc proaspăt.