Supă picantă de roșii și fasole albă
Supa picantă de roșii și fasole albă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, suc de lămâie, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare includ Supă De Ciuperci De Roșii De Fasole Albă, Supă Toscană De Roșii-Fasole Albă, și Supă de roșii, fasole albă și varză.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de bulion, pudră de chili, chimen și fasole într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Combinați bulionul rămas, poblano și ceapa într-un robot de bucătărie; pulsează până când legumele sunt tocate.
Adăugați amestecul de ceapă în tigaie.
Adăugați roșiile și coriandrul în robotul de bucătărie și procesați până când sunt tocate grosier.
Adăugați amestecul de roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul, uleiul de măsline și sarea.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.