Supa picantă de Quinoa de linte vegană este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 107 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați quinoa, ghimbir măcinat, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Supă picantă de linte cu Chipotle: bunătate vegană plină de proteine, Linte Vegană + Carne De Quinoa, și Sos Bolognese Cu Quinoa De Linte / Marea Carte De Fasole Vegană #Recenzie.
Instrucțiuni
1
Combinați apă, țelină, linte, quinoa, morcovi, ciuperci, pudră de chili, chimen și ghimbir într-o cratiță. Acoperiți cratița și gătiți supa la foc mediu-mic până când legumele și lintea sunt fragede, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Legume
Ciuperci
Morcov
Linte
țelină
Ghimbir
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite