Supă Picantă De Pecan

Supă Picantă De Pecan
Supa picantă de Pecan este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această supă are 627 calorii, 11g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, stoc de pui, Chipotle chile în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Supă de dovleac cu ghimbir cu cremă picantă de Pecan, Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături de sânge picante (supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel), și Picant Cheddar Pecan Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, dar nu se rumenesc. aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă bulionul de pui în oală și se amestecă pasta de roșii, smântâna grea și sucul de lămâie. Întoarceți focul la mare și aduceți supa la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, adăugați cele 3 căni de bucăți de pecan și ardeii chipotle tocați și fierbeți supa până când pecanele se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Stoc De PuiStoc De Pui
Nuci PecanNuci Pecan
Pasta De TomatePasta De Tomate
Cremă GreaCremă Grea
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți deoparte 2 căni de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
4
Se toarnă restul de supă într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune conținutul în mișcare înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica supa chiar în oala de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă cele 2 căni de supă rezervate înapoi în oală și se aduce la foc mic și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește, fierbinte, cu un strop de nuci pecan tocate pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista