Supă picantă de linte roșie cu brânză chapatis

Supă picantă de linte roșie cu brânză chapatis
Reteta supa de linte rosie picanta cu branza chapatis se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 398 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stoc de legume, linte, semințe de chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă Picantă De Linte Roșie, Supă Picantă De Linte Roșie Și Roșii, și Supă picantă de linte roșie Chorizo cu Kale.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Gatiti semintele de ceapa si chimen timp de 5 minute pana cand ceapa este inmuiata si aurie. Se amestecă pasta de curry, lintea și bulionul, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 30 de minute până se înmoaie. Lăsați supa texturată sau, dacă preferați, bateți la o pură netedă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pastă De CurryPastă De Curry
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, întindeți 2 chapatis cu chutney-ul de mango, presărați peste brânză și ceapă de primăvară, apoi acoperiți cu restul de chapatis. Gatiti intr-o tigaie mare antiaderenta, cate un sandvis pe rand, timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc si se topesc in interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați fiecare sandviș în pene.
4
Se amestecă sucul de lămâie în supă, se toarnă în 4 boluri și se servește cu câteva pene chapati brânzoase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
ChapatiChapati
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista