Supă picantă de linte roșie cu brânză chapatis
Reteta supa de linte rosie picanta cu branza chapatis se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 398 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stoc de legume, linte, semințe de chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă Picantă De Linte Roșie, Supă Picantă De Linte Roșie Și Roșii, și Supă picantă de linte roșie Chorizo cu Kale.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Gatiti semintele de ceapa si chimen timp de 5 minute pana cand ceapa este inmuiata si aurie. Se amestecă pasta de curry, lintea și bulionul, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 30 de minute până se înmoaie. Lăsați supa texturată sau, dacă preferați, bateți la o pură netedă într-un blender.
Între timp, întindeți 2 chapatis cu chutney-ul de mango, presărați peste brânză și ceapă de primăvară, apoi acoperiți cu restul de chapatis. Gatiti intr-o tigaie mare antiaderenta, cate un sandvis pe rand, timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc si se topesc in interior.
Tăiați fiecare sandviș în pene.
Se amestecă sucul de lămâie în supă, se toarnă în 4 boluri și se servește cu câteva pene chapati brânzoase pe lateral.