Supa picantă de legume thailandeze este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de lapte de cocos, sos de soia, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gaeng Khae (Supă Picantă De Legume Thailandeze), Picant Legume Pad Thai, și Picant Thai Legume Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o oală. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu și gătiți ceapa, usturoiul, ghimbirul și morcovii 5 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă în broccoli, ardei gras roșu, lapte de cocos, bulion, vin, sos de pește, sos de soia, ardei Chile Thailandezi, iarbă de lămâie, sos de usturoi și șofran. Simmer 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai Chili
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul G
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
șofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă supa în loturi într-un blender sau robot de bucătărie și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la oală și amestecați iaurtul și orezul fiert. Se acoperă cu coriandru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.