Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa picantă de fasole ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 424 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Un amestec de ceapă, pudră de chili, coajă de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Supă Picantă De Fasole, Supă picantă de șuncă și fasole, și Supă picantă de trei fasole.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas mare greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, ardeiul gras și usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pudra de chili, coriandrul, chimenul, oregano și ardeiul roșu zdrobit și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă roșiile cu sucurile lor, sucul de roșii, pasta de roșii, coaja de brânză și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați bulionul, fasolea garbanzo, fasolea cannellini și linte. Amestecați broccoli, dovleceii și dovleceii galbeni. Se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la mediu. Se fierbe, neacoperit, până când lintea este fragedă și amestecul se îngroașă ușor, amestecând des, aproximativ 20 de minute. Condimentați tocanul după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De Brocoli
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Suc De Fructe Galben
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Linte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Puneți tocanul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
6
Se presară cu brânza mărunțită și busuiocul și se servește.