Supă persană de tăiței și fasole-- Aash-e Reshteh

Supă persană de tăiței și fasole-- Aash-e Reshteh
Supă persană de tăiței și fasole-Aash-e Reshteh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole, mărar, orez basmati maro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă persană de Anul Nou cu fasole, tăiței și ierburi (Ash-e-reshteh), Supă De Năut Și Tăiței Cu Ierburi Persane, și Supă de tăiței de fasole neagră și Salsa.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea uscată și boabele într-un castron mare, adăugați apă pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie timp de 8 ore.Spălați bine verdeața și ierburile. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă înmuiați în apă rece și să răsuciți frunzele în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
VerziiVerzii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați să stea câteva minute și ridicați-l într-o strecurătoare și clătiți cu apă. Repetați încă de câteva ori pentru a îndepărta murdăria. Se lasă să se usuce bine. Se toacă toate în loturi în robotul de bucătărie și se lasă deoparte.După 8 ore, se toarnă apă din fasole și boabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați fasolea și boabele într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi cu doi centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se pune la foc mare și se fierbe. Odată ce fierbe, îndepărtați toată spuma posibilă. Odată ce fasolea începe să se înmoaie, adăugați usturoi și ghimbir. Se condimentează cu câteva lingurițe de sare. Odată ce fasolea este gătită pe jumătate, adăugați verde și ierburi. Se condimentează cu piper. Pregătiți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
5
Tăiați ceapa în jumătate o dată pe lungime și o dată transversal pentru a forma sferturi. Tăiați subțire în bucăți scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa până devine aurie. Se strecoară ceapa pentru a elimina excesul de ulei. Puneți deoparte câteva linguri pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Adăugați ceapa rămasă în oală cu fasole și verdeață. Dacă lichidul din oală se scurge, adăugați apă clocotită pentru a menține amestecul liber. În mod ideal, apa va fi cu doi centimetri mai mare decât fasolea din oală. Se fierbe amestecul de fasole și verdeață timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați noddles în oală și fierbeți 30 de minute până când toate ingredientele sunt fierte. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați apă clocotită dacă amestecul este prea gros. Supa ar trebui să fie destul de groasă, dar ar trebui să rămână pourable.To serviți, acoperiți cu zer sau smântână, mentă proaspătă sau uscată prăjită în ulei de măsline, usturoi tocat prăjit în ulei de măsline (nu lăsați să capete culoare sau va fi amar) și ceapă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Mentă UscatăMentă Uscată
1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Shiitake, Feliate
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista